10 Yıllık Geliştirmenin Ardından Hayatta Kalma Mücadelesi Tam Gaz Devam Ediyor!

Yaklaşık 10 yıllık bir süredir geliştirilmekte olan popüler hayatta kalma oyunu 7 Days to Die, nihayet 1.0 sürümünü yayınlamaya hazırlanıyor. Geliştirici The Fun Pimps, oyunun Haziran ayında erken erişimden çıkacağını duyurdu.

Erken Erişimden Ayrılış:

2013 yılında Kickstarter'da çıkış yapan 7 Days to Die, aynı yılın sonlarında Steam'de erken erişime girmişti. 10 yılı aşkın süre boyunca geliştirici The Fun Pimps, oyunu sürekli olarak yeni beta sürümleriyle güncelledi.

Kıyamet Sonrası Mücadele:

Kıyamet sonrası zombi istilasına uğramış bir dünyada geçen açık dünya hayatta kalma oyunu, 2013'ten bu yana birçok yenilik aldı. Erken erişimde uzun süre kalmasına rağmen 7 Days to Die'ın kendine özel bir oyuncu kitlesi olduğunu söylemek mümkün.

Artan Popülerlik:

Steam'de eş zamanlı oyuncu sayısı yıllar içinde artarak 96 bin kullanıcının üzerinde oyuncuya ulaştı. Günümüzde bile 15 binden fazla oyuncuyu hala düzenli olarak kendine çekmeyi başarıyor.

1.0 Sürümü ve Yenilikler:

The Fun Pimps, Haziran ayında yayınlanacak büyük güncellemeyle 7 Days to Die'ın 1.0 sürümünü yayınlamayı planlıyor. Bu kapsamda oyunun erken erişimden ayrılacağını da söylemek mümkün. Geliştiricinin açıklamasına göre bu sürüm; yeni bir challenge sistemi ve genişletilmiş zombi varyantları gibi bir dizi ekleme ve iyileştirmeyle birlikte geliyor. Oyunun fiyatının Steam'de zamlanacağını da belirtelim.

İndirim Fırsatı:

Tam sürüm öncesinde, 7 Days to Die'ın 22-28 Nisan tarihleri arasında büyük bir indirime gireceğini hatırlatalım. Bu da oyunculara zamlı fiyatlardan önce son şans anlamına geliyor. Xbox Series X/S ve PS5 sürümleri de Temmuz ayında çapraz oyun desteğiyle piyasaya sürülecek.