Ankara Büyükşehir Belediyesi Personel İşçi Alımı Başladı. Başvuru Nasıl Yapılır? Başvuru Formu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, KPSS şartı aranmadan büro personeli alımı yapacağını duyurdu. Bu makalede, "Ankara Büyükşehir Belediyesi personel işçi alımı başladı. Başvuru nasıl yapılır? Başvuru formu" ve başvuru süreci ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Personel İşçi Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Anket Ankara Kültür Turizm Etk. Teks. Tem. Org. Hiz. Res. ve İnş Ticaret AŞ bünyesinde çalışacak on büro personeli alacak. Başvuru yapacak adaylardan KPSS şartı aranmıyor. Ancak adayların bazı koşulları sağlaması gerekiyor:

Ankara Büyükşehir Belediyesi Personel Alım Başvuru İçin Gerekli Adımlar Nelerdir?

Başvuru yapacak adaylar, aşağıdaki belgeleri hazırlamalıdır:

Bu belgeler, Yeşiltepe Mahallesi Günebakan Sokak No: 5 Keçiören, Ankara adresine gönderilmelidir. Başvuruların değerlendirilmesi sonucu uygun görülen adaylar, büro personeli olarak işe alınacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Personel Alım Başvuru Süreci ve Tarihleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde KPSS şartı olmadan büro personeli olarak çalışmak isteyen adaylar için başvuru süreci başlamış durumda. Başvurular, belirtilen adrese gönderilen belgeler üzerinden değerlendirilecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar, gerekli evrakları eksiksiz olarak hazırlamalıdır.

Adım Adım Başvuru Süreci:

  1. Başvuru Belgelerini Hazırlayın:
    • İş başvuru formu
    • Diploma örneği
    • Kimlik fotokopisi
  2. Belgeleri Gönderin:
    • Hazırlanan belgeleri Yeşiltepe Mahallesi Günebakan Sokak No: 5 Keçiören, Ankara adresine gönderin.