COD Warzone Mobile Unsupported GPU Hatası Çözümü

COD Warzone Mobile Unsupported GPU hatası, adından da anlaşılacağı üzere cihazın grafik biriminin oyun tarafından desteklenmediğini gösterir. Bu hatayla karşılaşan oyuncular genellikle eski nesil telefonlar kullanmaktadır. Ancak yeni nesil telefonlarda da yazılımsal nedenlerden dolayı bu hata ortaya çıkabilir.

COD Warzone Mobile Unsupported GPU Hatası Kesin Çözüm Yöntemleri

1. Yazılım Güncellemesi Yapmak

Yeni nesil telefonlarda en güncel işletim sistemine sahip olmanız, oyunları sorunsuz bir şekilde oynamanız için önemlidir. Özellikle iPhone ve Samsung cihazlarda bu hatanın çözümü için işletim sisteminizi güncel tutmalısınız.

2. Telefonu Yeniden Başlatmak

Bazı durumlarda telefonu yeniden başlatmak, GPU hatasını çözebilir. Cihazınızı kapatıp açtıktan sonra oyunu tekrar başlatın ve hatanın devam edip etmediğini kontrol edin.

3. Geliştirici Seçeneklerinden GPU Seçimi Yapmak (Android)

Android cihazlarda Geliştirici Seçenekleri’ni etkinleştirerek GPU ayarlarını değiştirebilirsiniz. Bu menüde “GPU Rendering” ayarını Düşük Çözünürlüğe Zorla olarak değiştirerek, daha düşük çözünürlüklü ekranlarda bile oyunu oynayabilirsiniz.

4. Oyunu Baştan Yüklemek

Yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa oyunu tamamen silip yeniden yüklemek, sorunu çözebilir. Telefonu yeniden başlattıktan sonra oyunu temiz bir şekilde yeniden yükleyin.


Sonuç

Bu yöntemlerle COD Warzone Mobile Unsupported GPU hatası çözülebilir. Eğer eski bir cihaz kullanıyorsanız, bu hatanın çözümü için yeni bir telefon satın almanız gerekebilir.