İnegöl Belediyesi Personel Alımı Başladı. Kimler Başvurabilir? Başvuru Formu

İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir iplik fabrikasına 40 işçi alımı yapacağını duyurdu. Bu makalede, "İnegöl Belediyesi personel alımı başladı. Kimler başvurabilir? Başvuru formu" ve başvuru süreci ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz.

İnegöl Belediyesi Hangi Pozisyonlar İçin İşçi Alımı Yapılacak?

İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir iplik fabrikasına 40 erkek ve kadın işçi alımı yapacak. Açıklamaya göre, iplik fabrikası farklı niteliklere sahip personel alacak. Bu pozisyonlar arasında:

İnegöl Belediyesi İşe Alınacak Kişilerde Aranan Nitelikler Nelerdir?

İplik fabrikasında çalışmak üzere alınacak kişilerde aranan nitelikler şunlardır:

Şirket, çalışanların 18 ila 48 yaşları arasında olması ve en az ilköğretim mezunu olmasını şart koşuyor. Ayrıca, kadın çalışanlara sosyal haklar ve üç ayda bir maaş ikramiyesi verileceği belirtiliyor.

İnegöl Belediyesi Personel Alım Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

İplik fabrikasına işçi alımı için başvurular, 18 Temmuz Perşembe günü saat 14:00'da İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın zemin katındaki konferans salonunda yapılacak.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

Başvuru yapacak adayların hazırlaması gereken belgeler şunlardır:

İletişim ve Daha Fazla Bilgi:

Başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi almak isteyen adaylar, İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi'nin 0 224 715 10 10 ve 153 numaralı telefonlarını arayabilirler.