Korkma Ben Yanındayım Nerede Çekiliyor? Çekim Yerleri ve Mekanları

Korkma Ben Yanındayım, Now TV ekranlarında yayınlanacak olan ve lise öğrencilerinin hayatını konu alan bir dizi. Yönetmenliğini Fikret Reyhan'ın yaptığı dizinin çekim yerleri ve mekanları merak edilmektedir. İşte dizi hakkında detaylar...

Çekim Yerleri ve Mekanları

Korkma Ben Yanındayım dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştirilmektedir. İstanbul'un çeşitli semtlerinde yapılan çekimlerin tercih edilme sebepleri arasında, oyuncuların ve set ekibinin İstanbul'da ikamet etmesi ve çekim maliyetlerinin düşük olması yer almaktadır. Çekimlerin yoğun olarak yapıldığı semtler şunlardır:

Dizinin hikayesinin büyük bir kısmının geçtiği okulun İstanbul'un hangi bölgesinde bulunduğu henüz netleşmemiştir. Bu bilgi edinildiğinde, detaylar güncellenecektir.

Dizi Hakkında Genel Bilgiler

Dizinin senaryosunu Erkan Birgören kaleme almış olup, oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören ve Erdem Kaynarca gibi isimler yer almaktadır. Hikaye, İnci'nin hamile kalmasıyla birlikte ailesinin yaşadığı değişiklikleri ve verdiği mücadeleyi anlatmaktadır.