Yeni Matrix Filmi için Heyecanlı Bekleyiş: Hazırlıklar Başladı

Warner Bros. stüdyosu, küresel sinema sektöründe dev bir adım daha atarak yeni bir Matrix filmi üzerinde çalışmalara başladığını duyurdu. Bu gelişme, Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter, ve Game of Thrones gibi efsanevi serilere sahip olan stüdyonun, popüler kültürde derin izler bırakan bir başka seriyi daha canlandırma arzusunu ortaya koyuyor.

Drew Goddard Yönetmen Koltuğunda: Yeni Matrix Filminin Vaadi

2021 yapımı The Matrix Resurrections’ın aksine, yeni Matrix filmi, Wachowski Kardeşler’den Lana Wachowski’nin yapımcılığında, Drew Goddard’ın yazıp yöneteceği bir yapım olacak. The Martian ile Oscar adaylığı elde eden ve The Cabin in the Woods, Bad Times at the El Royale filmleriyle yönetmenlik becerilerini kanıtlamış olan Goddard, aynı zamanda World War Z ve Cloverfield filmlerinin senaristi ve Daredevil dizisinin yaratıcılarından biri olarak biliniyor.

Beklenen Farklılık: Yeni Matrix ve Resurrections Karşılaştırması

Lana Wachowski’nin The Matrix Resurrections’ı, serinin hayranları tarafından beklenen bir devam filmi olmaktan ziyade, tüketim toplumuna yönelik eleştirileri barındıran farklı bir yapıt olarak değerlendirildi. Yeni Matrix filmi ise, Drew Goddard’ın yönetmenliğinde, orijinal üçlemeyle daha uyumlu bir senaryo sunması bekleniyor. Keanu Reeves, Carrie Anne-Moss, ve Laurence Fishburne gibi serinin ikonik isimlerinin yeni filmde yer alıp almayacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

Yorum yapın